gm-cloud-design-palafrugell-palamos-girona-blog-compras-o-reservas-directamente-en-instagram

Compres o reserves directament a Instagram

Que les xarxes socials han revolucionat el món que ens envolta no és nou i, precisament per això, els gegants en aquest aspecte van donant voltes per intentar esprémer al màxim als usuaris estudiant el seu comportament.

L’última empenta de la xarxa social Instagram és la incorporació de les compres o reserves directament en la pròpia aplicació, sense haver de sortir d’ella a la tenda online de l’anunciant en qüestió.

Així que prepara la teva targeta de crèdit perquè a partir d’ara serà més fàcil realitzar les teves compres online. Això sí, Instagram l’està començant a provar, encara no és una funcionalitat estandarditzada.

Ja va anunciar l’any passat que començaria amb els processos de prova en alguns perfils especials d’empresa amb els quals poder realitzar reserves, com per exemple en un restaurant. Imagina que tens un perfil en Instagram i un botó “RESERVA” que, després de mostrar el llistat de taules i horaris disponibles, et permet fer efectiva aquesta reserva. El mateix pot succeir en un saló de bellesa, contractar un servei nou o directament una compra.

Ha començat a habilitar, a un grup d’usuaris de Instagram molt reduït, la possibilitat de configurar una targeta de crèdit com a mètode de pagament per poder realitzar els pagaments des de la app.

Fa poc us mostràvem la, aquesta sí ja estandarditzada, nova funcionalitat d’enllaç entre la botiga de Facebook i l’etiquetatge de productes a Instagram i amb aquesta nova funcionalitat, pretenen donar la possibilitat de fer la compra online amb menys passos i sent Instagram la intermediària, sense haver d’abandonar-la en el procés de compra.

És habitual veure com Instagram és el servei més preuat de Facebook i es nota en accions com la descrita. Tot i així, recordeu que, encara que siguin aplicacions diferents, Instagram recopila exactament la mateixa quantitat i tipologia d’informació que Facebook. De fet, amb aquesta nova eina, no solament coneixerà el nostre comportament i gustos, sinó que també sabrà què productes consumim per usar-ho a l’hora de mostrar-te una publicitat més concorde als teus gustos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *