gm-cloud-design-palafrugell-girona-palamos-blog-enlace-a-productos-des-de-instagram-shopping

Enllaç a productes des d’Instagram

Com la immensa majoria dels mortals, segur que ja tens un compte de Instagram que usaràs més o menys i, en les últimes setmanes, hauràs notat alguns canvis. Potser ets una mica despistat i encara no t’havies adonat, però no et preocupis: Para això estem nosaltres! :P

Instagram ha acabat de fer les seves proves en els grans comptes i ha obert al públic en general la possibilitat d’enllaçar el feed o catàleg de productes de Facebook amb Instagram perquè, mitjançant enllaços, siguem capaços de no solament etiquetes a persones en les nostres publicacions, sinó que també ens permeti etiquetar els productes d’aquest feed.

Aquesta nova funcionalitat l’han anomenat Instagram Shopping i es tracta d’un servei que portava actiu diversos mesos a Estats Units en format de prova i que la pròpia companyia ens assegura que és una de les novetats més importants des que, al 2016, es van llançar les eines per a empreses.

Què necessito per usar Instagram Shopping?

El funcionament és ben senzill. Quan ens disposem a preparar la nostra publicació com de costum, de la mateixa forma que fins ara o bé etiquetàvem a una pàgina o a una persona, els que disposin d’un perfil d’empresa, a més tindran la possibilitat d’etiquetar els productes del feed del catàleg de Facebook on es podrà veure el preu, imatge i enllaç directe a la tenda online on ho venem realment.

Per poder fer ús d’aquesta nova eina, el compte de Instagram que vulgui usar-la ha de complir uns requisits:

  • El nostre perfil d’Instagram ha de ser d’empresa
  • Vendre únicament productes físics
  • Disposar de catàleg de productes farcit en Facebook
  • Crear 9 publicacions o més per poder tenir actiu el botó de compra
  • Usar la versió més recent de l’app

Si complim tot això, podrem redirigir als nostres usuaris d’Instagram a la fitxa del producte que ens interessi per agilitar i facilitar la tasca als usuaris perquè realitzin la seva compra online.

Ja hi ha dades estadístiques que demostren que aquesta pràctica té una retorn important i diverses empreses que han realitzat les proves a Estats Units afirmen que estan veient resultats positius aconseguint augmentar tant les visites a les seves respectives botigues online com el nombre de comandes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *