5e-aniversari

S’acosta el nostre 5è aniversari

Comparteix aquesta publicació

Ha tornat a arribar el moment en que, a la nostra empresa, hem de preparar-nos per a l’arribada de l’1 de juliol, dia en que a l’any 2011 vàrem fundar GM Cloud Design.

En aquest 2016 ja van 5 anys, i com que és un número rodò no volem deixar passar l’ocasió per a fer una celebració en tota regla.

Així com per al 3r aniversari vàrem estrenar un lloc web i us vàrem presentar un video corporatiu, aquesta celebració l’hem pensat més per a compartir-la amb vosaltres, i ja veureu el que estem preparant… no passarem desapercebuts, us ho asseguro.

Segurament serà la mateixa setmana del divendres 1 de juliol en la que us anunciarem com celebrarem el 5è aniversari, fins llavors no puc dir massa més.

Pero si em permetrè fer un petit resum de com ha anat aquest 5è any com empresa:

  • Setembre 2015: Ens comuniquen que som els guanyadors de YUZZ Girona 2015, marxem a Silicon Valley!!! (més informació)
  • Octubre 2015: Viatgem a Silicon Valley durant 1 setmana per a conèixer el seu ecosistema de tecnologia i emprenedoria (més informació)
  • Novembre 2015: Optem al premi nacional de YUZZ 2015 en l’entrega de premis que es celebra a Madrid, tot i que finalment no quedem entre els 3 primers (més informació)
  • Novembre 2015: Ens entrevisten a la ràdio FEM GIRONA en relació a ser els guanyadors de YUZZ Girona 2015 (més nformació)
  • Desembre 2015: Donem un curs accelerat de WordPress, organitzat per l’IPEP de Palafrugell (més informació)
  • Gener 2016: Assistim a l’entrega de premis de YUZZ Girona 2015 (més informació)
  • Març 2016: Participem a una taula rodona d’emprenedoria al IV Saló Formació, Ocupació i Empresa del Baix Empordà (més informació)
  • Juny 2016: Ens entrevisten a la ràdio FEM GIRONA, a un programa sobre l’emprendedor de la setmana (més informació)

Em sembla que, tot això conjuntament amb que no parem ni un moment de treballar en els projectes dels nostres clients, em permet dir que ha estat un any complet…

Una cosa més...
No m’agradaria oblidar-me de comentar que el projecte CLOUD SERVICES by GMCD, amb el que vàrem guanyar YUZZ Girona 2015, ja està en marxa. Hem començat a desenvolupar-lo i us anirem informant oportunament, però no ens agradaria acabar aquest 2016 sense haber pogut treure al mercat una primera versió estable. En qualsevol cas us anirem informant!