gm-cloud-design-5a-jornada-emprendre-a-internet-palafrugell-ipep-emprenedoria-disseny-pagines-web

Taller formació de WordPress a la 5a Jornada Emprendre a Internet de Palafrugell

El 9 de desembre hem participat, com d’altres anys, a la Jornada Emprendre a Internet de Palafrugell, on es pretén formar, ajudar i sensibilitzar a empreses, emprenedors, treballadors,… a tothom!

En què? En tot lo relacionat amb el món digital: Des de eines i plataformes a l’abast de tothom per pàgines web, potenciar l’ús de les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, …), entre d’altres.

Aquest any, el cinquè, es parlarà de Facebook i Twitter tant per empresaris com per emprenedors, de posicionament web SEO per posicionar el nostre negoci als cercadors optimitzant els motors de recerca, també es farà una taula rodona on el tema principal serà Empresa – Internet i, aquí entrem nosaltres, un taller de Disseny de pàgines web a càrrec de GM Cloud Design.

En aquest taller hem plantejat fer aprendre a tots els assistents com instal·lar un servidor local en un portàtil i a gestionar tota la plataforma de disseny de pàgines web WordPress.

Què han après? A gestionar tota una pàgina web sense fer cap despesa extra, de forma totalment gratuïta. A més, s’han ofert recursos, molts d’ells de pagament, per poder penjar el lloc web a Internet.

Aquest curs s’ha realitzat en dues sessions, 2 i 9 de desembre al Centre Municipal d’Educació.

Al següent enllaç podeu veure tota la programació de la 5a Jornada Emprendre a Internet.

Volem aprofitar per a donar les gràcies a tot l’equip de l’IPEP (Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell) i, en especial, al departament d’emprenedoria per confiar un any més en nosaltres i oferir-nos l’oportunitat de col·laborar en aquesta jornada que tant té a veure amb el nostre ecosistema, disseny de pàgines web.

gm-cloud-design-5a-jornada-emprendre-a-internet-palafrugell-ipep-emprenedoria-disseny-pagines-web-3
gm-cloud-design-5a-jornada-emprendre-a-internet-palafrugell-ipep-emprenedoria-disseny-pagines-web-1

Comments 1

  1. Pingback: S'acosta el nostre 5è aniversari - GM Cloud Design v3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *