Disseny de pàgines web

Disseny de pàgines web des de zero i amb plataformes tipus WordPress.

Desenvolupem qualsevol tipus de disseny de pàgina web per a qualsevol sector.

Disposem de diferents tipus de pàgines web per a dissenyar on, de ben segur, s’adaptarà fàcilment al teu negoci.

Actualment, hem filtrat en 3 els tipus de dissenys de pàgines web que s’adapten a la majoria dels nostres clients.

Disseny de pàgina web BÀSICA

D’una banda tenim aquesta modalitat de pàgina web on es tracta de tenir visibilitat. La teva targeta de visita a internet.

El cost que això suposa és molt petit i, amb aquesta modalitat, tindràs la presència a internet mínima que estàs buscant.

Aquesta modalitat incorpora 1 pàgina de fins a 2 idiomes i fem l’alta de la teva empresa o negoci a Google Maps perquè pugui aparèixer a les cerques.

Ja no tens excusa per no aparèixer a internet!

Pàgina web EMPRESA

El segon paquet que oferim és l’anomenat EMPRESA. Aquesta modalitat ofereix la millor relació qualitat/preu perquè, per una mica més que pel disseny de pàgina web BÀSICA, tindràs molta més presència, més contingut de qualitat i, per tant, més possibilitat d’obtenir visites de clients potencials a la teva pàgina web.

Aquest paquet inclou fins a 4 pàgines, 2 idiomes, alta del negoci als mapes de Google Maps i un petit paquet d’accions inicials de posicionament web SEO perquè els usuaris et trobin més fàcilment i millor.

Disseny pàgina web AVANÇADA

I per últim, el paquet que es va crear perquè puguis estar a l’última. Una modalitat per una pàgina més avançada, que contindrà molt més contingut i ajudarà moltíssim al posicionament web SEO, obtenir moltes més visites de clients potencials i farà que la teva rellevància a internet sigui molt millor.

Aconseguirem que el teu web incrementi puntuació al ranking de Google quant a posicionament web SEO fent que la teva pàgina web aparegui moltes més vegades a les cerques dels usuaris i, a més, a posicions més privilegiades!

Aquesta modalitat que et permet tenir una notorietat a internet molt alta, inclou fins a 8 pàgines de contingut posicionable, 2 idiomes, un apartat de notícies o un apartat de projectes totalment gestionable (amb gestor de continguts molt fàcil d’utilitzar), alta del teu negoci o empresa a Google Maps i un paquet d’accions avançades de posicionament web SEO per aparèixer als cercadors en millors posicions.

Sense dubte, la modalitat estrella! El disseny de pàgina web que estàs buscant!

 

Si encara tens dubte de quina és la modalitat que més s’adapta a les necessitats del teu negoci, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Un expert t’aconsellarà de la millor manera!

 Demana’ns pressupost

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat