Empresa

GM Cloud Design

GM Cloud Design és una empresa jove, i ho és tant pel que fa a la seva trajectòria (va néixer al juliol del 2011) com per l’equip humà que hi ha al darrere (emprenedors i col·laboradors de menys de 30 anys).

Un equip humà amb ganes, il·lusió, i una nova manera de fer les coses.

GM Cloud Design té com a objectiu fundacional convertir-se en una empresa de cloud computing (disseny i desenvolupament d’aplicacions al núvol).

Tot i això, nosaltres som dissenyadors i programadors especialitzats en els serveis relacionats amb internet:

  • Disseny i desenvolupament de llocs web i botigues on-line.
  • Aplicacions: web i iOS.
  • Disseny gràfic i serveis d’impressió.
  • Allotjament, dominis i administració de servidors
  • Posicionament orgànic (SEO) i màrqueting online (SEM).
  • Internacionalització. Xarxes socials.

Filosofia

A GM Cloud Design hem introduït la filosofia HAPPY CLOUD com a la nostra referència tant pel que fa al funcionament i gestió de l’empresa, com pel que fa al tracte amb el client i els col·laboradors.

happy-cloud

Oferir el millor servei que som capaços, buscant sempre la màxima satisfacció del client, i basant-nos en l’honestedat és com es generen el bon ambient, les bones relacions i els bons resultats.

Aquesta és la filosofia en la qual ens basem i en la que volem introduir a tots aquells, clients o col·laboradors, que es posen en contacte amb nosaltres.

L’equip

Javier Guerrero - GM Cloud Design
Javier Guerrero | Soci i cofundador
Titulat en Enginyeria Tècnica Informàtica de Sistemes

Nascut l’any 1986, resident a Palafrugell. Porta a terme tasques de desenvolupament i comercialització de productes i serveis. Parla amb ell una estona, i a veure quant triga a regalar-te un somriure!


Contacta amb en Javier
David Martín - GM Cloud Design
David Martín | Soci i cofundador
Graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Nascut l’any 1986, resident a Palamós. Porta a terme tasques de direcció i desenvolupament de projectes. Envia-li un correu i cronometra el temps que triga a respondre!


Contacta amb en David