dia-de-internet

17 de maig de 2016, #diadinternet Dia d’Internet

El passat dimarts es va celebrar a Espanya el dia d’Internet. Una efemèride que, a Espanya, es celebra desde l’octubre de 2005.

ruboff199

Al març del 2006 l’Assemble General de les Nacions Unides va proclamar el 17 de maig com el Dia Mundial de la Societat de la Informació, després que al novembre de 2005 la Cimera Mundial sobre la Societat de la Informació així ho solicités.

I al novembre del 2006, la Conferència de Plenipotenciaris de la UIT va decidir celebrar ambdós esdeveniments, Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació, el 17 de maig.

El #diadinternet és un projecte en xarxa obert a la participació voluntària i gratuïta de tothom, amb el que es pretén donar a conèixer les possibilitats de les noves tecnologíes per a millorar el nivell de vida dels pobles i dels seus ciutadans.

Un dels aspectes claus és la llibertat de cada col·lectiu per a decidir què fa, com ho fa i a qui dirigeix les seves actuacions. Tots poden decidir el seu grau d’implicació i a tots se’ls reconeix la mateixa importància.

Nosaltres ens sentim molt identificats amb dies com aquests. Amb els nostres serveis pretenem introduïr als nostres clients a internet en qualsevol de les moltes possibilitats que ens ofereix: llocs web, botigues online, posicionament seo, màrqueting digital sem, …

Recorda que internet va arribar per a quedar-se, cada cop està més present al nostre dia a dia, i cada cop ho estarà més. L'”IoT” (Internet of Things), l’Internet de les Coses, és una realitat i veurem com qualsevol dels dispositius tradicionals de la nostra vida diària, com pot ser un frigorífic o una rentadora, es connectaràn a internet per a donar-nos un nou món de possibilitats i facilitats d’ús.

Per això us diem, des de GM Cloud Design, que us sumeu al HAPPY CLOUD, la nostra manera d’entendre els serveis que oferim i el que internet representa per a les empreses i per al dia a dia de les nostres vides particulars.

Una abraçada de part de tot l’equip!