Campanyes de màrqueting online

La millor manera d’assegurar-te una posició privilegiada als cercadors i als espais publicitaris d’internet és implementar campanyes de màrqueting online (SEM).

Google Adwords

La creació de diverses campanyes de màrqueting online ben orientades et permetrà aconseguir els objectius marcats: visites, ventes, conversions, …

Vols vendre a internet? Fer coneguda la teva marca (branding) a internet? Que et demanin pressupostos mitjançant un formulari?

Llavors, el que necessites són campanyes de màrqueting online (SEM) orientades geogràficament, per gustos, edat, sexe, idioma, paraules clau, 

Els membres del nostre estudi tenen el Certificat de Google Adwords, títol que acredita els coneixements òptims per a la gestió de campanyes de màrqueting online.

A més, el nostre equip també té el Certificat  avançat en publicitat de vídeo a Youtube de Google.

Es pot comprovar en aquest enllaç.

Facebook Ads

L’altra plataforma lider en el sector del marketing online SEM és Facebook Ads. Amb un sistema similar al de Google Adwords, podem realitzar una bona campanya de marketing a la xarxa amb diferents tipus d’impacte: clics, impressió, diferents tipus d’anuncis, …

No hem d’oblidar que Facebook és la plataforma número 1 quant a xarxa social i, per tant, té una quota de mercat molt gran.

Instagram Ads

I per últim i també de la mà de Facebook, comptem amb Instagram. La xarxa de fotografies. Per a qualsevol campanya de branding mitjançant fotos i vídeos.

És ideal perquè, com que és propietat de Facebook, el marketing es gestiona des de Facebook i els costos de gestió es redueixen degut a que no s’han d’administrar dues plataformes.

Incrementa les vendes

Prepararem i configurarem tantes campanyes de màrqueting online com necessitis per arribar a l’objectiu establert.

A més, sabràs periòdicament les conversions de la campanya i l’anirem adreçant en funció de les estadístiques i resultats que vagi obtenint.

Publicitat online i paraules clau

Després de mantenir una reunió, estudiarem i prepararem un seguit d’anuncis i paraules clau, segons l’anàlisi de la competència directa, per tal de maximitzar els resultats de les campanyes.

El nostre despatx pot ser el teu  millor aliat!

Incrementa les vendes i les conversions amb publicitat online
Possa’t en contacte amb nosaltres i parlem-ne, mirarem d’ajudar-te a assolir els teus objectius i fer créixer el teu negoci!

 Demana’ns pressupost

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat