gm-cloud-design-iii-salo-formacio-empresa-i-ocupacio-la-bobila-palafrugell-girona

Presència III Saló Formació, Ocupació i Empresa

Els dies 12 i 13 de març el nostre equip ha estat present al III Saló de Formació, Ocupació i Empresa organitzat pel Consell Comarcal  del Baix Empordà i l’Institut de  Promoció Econòmica de Palafrugell.

L’objectiu principal del saló és ajudar al teixit empresarial de la comarca al seu creixement i desenvolupament per tal de generar llocs de treball i ajudar en la recuperació econòmica.

A més, les dues jornades servien també perquè altres empreses poguessin exposar els seus productes i serveis moguts per l’afluència de gent i de les diferents empreses que també assistien o visitaven el saló.

Aquí és on juguem el nostre paper. Amb un estand expositor, ens vam dirigir al públic mostrant els nostres productes i serveis al públic. Aquest tipus d’esdeveniments els solen visitar diferents perfils de persones: gent a l’atur o sense feina, representants d’altres empreses i joves emprenedors amb idees clares però que els hi falta lligar alguns temes per dur-les a terme.

L’esdeveniment es va realitzar a la Bòbila de Palafrugell on les empreses expositores, entre elles la nostra, mostraven totes les seves capacitats per atraure a possibles clients o, simplement, fer un exercici de branding o suport de la mateixa marca.

Són unes jornades en les que participen al voltant de 2000 visitants, unes 70 empreses expositores i, a més, es complementen amb més de 30 conferències de diferents experts en diverses matèries. També van habilitar una zona de networking on poder reunir-se i lligar possibles negociacions.

S’ha de destacar també que, complint amb l’objectiu principal de les jornades, s’oferien uns 90 llocs de treball.

Al finalitzar la primera jornada, el dia 12 de març, vam tenir el plaer de rebre la visita del Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Compartim unes paraules on ens va felicitar per la nostra tasca i ens va donar recolzament en la nostra feina emprenedora.

Us deixem un enllaç del programa de les jornades.

 

gm-cloud-design-iii-salo-formacio-ocupacio-i-empresa-visita-conseller-felip-puig-palafrugell-girona-1 gm-cloud-design-iii-salo-formacio-ocupacio-i-empresa-visita-conseller-felip-puig-palafrugell-girona-2

Comments 1

  1. Pingback: IV Saló de Formació, Ocupació i Empresa | GM Cloud Design v3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *