gm-cloud-design-clients-logo-risfort

Risfort

admin CLIENTS Deixar un comentari

Hem desenvolupat el nou lloc web de la marca Risfort, responsive en HTML5 i CSS3. S’ha dissenyat un projecte net i simple on l’apartat important és el catàleg de tots els productes que la marca fabrica. També s’ha maquetat un apartat amb consell per a diferents tipus de cabells i una secció de notícies.

gm-cloud-design-clients-logo-pick-app-wines

PickAppWines

admin CLIENTS

Hem treballat per l’equip de PickAppWines dins del marc del projecte de la botiga online www.pickappwines.com. Les nostres tasques han anat des d’actualitzacions i modificacions oportunes al site www.pickappwines.com per tal d’adequar l’e-commerce a la imatge corporativa, a configurar i desenvolupar les funcionalitats requerides pel client. A més, degut a que era un projecte nou, era necessari potenciar el posicionament …

gm-cloud-design-clients-logo-everest-costa-brava

Everest Costa Brava

admin CLIENTS

Gràcies al boca-orella, aquest client va contactar amb nosaltres perquè volíen algú que els hi desenvolupés un lloc web per a promocionar una nova atracció d’escalada a Platja d’Aro a més d’un manteniment per tal de potenciar des d’un inici el posicionament web SEO.

creati-bio

CreatiBio

admin CLIENTS

A arrel del nostre pas pel Programa YUZZ 2015, vam conèixer als membres de l’equip de CreatiBio. Estem molt contents de poder ajudar a aquests companys que hem conegut i, encara més, veure que confien plenament en nosaltres quan necessiten quelcom relacionat amb la comunicació digital al món d’internet.

mio-store

MIO STORE

admin CLIENTS

MIO STORE ens ha contractat diferents vegades per a diferents tasques relacionades amb desenvolupament web. Diposa de dos projectes en paral·lel: Una botiga de disseny i decoració i un projecte de disseny d’interiors.

acopa

ACOPA

admin CLIENTS

ACOPA és l’associació de comerciants del municipi de Palafrugell i han confiat en nosaltres per a la realització de feines relacionades amb desenvolupament web sobretot amb motiu de la creació d’una nova marca pel poble Vila Shopping Palafrugell.

rita-experience

Rita Experience

admin CLIENTS

Hem realitzat tasques de desenvolupament i maquetació web per aquesta empresa d’organització d’esdeveniments.

garcia-de-pou

Garcia de Pou

admin CLIENTS

El nostre equip ha realitzat tasques de desenvolupament web a mida per a Garcia de Pou.

nexes-forallac

Nexes Forallac

admin CLIENTS 1 Comment

Hem realitzat formacions organitzades pel viver d’empreses on, a més, vam tenir la nostra primera oficina.