gm-cloud-design-client-ajuntament-palamos-campanya-palamos-gastronomic-2021-featured

Disseny gràfic i impressió del Palamós Gastronòmic 2021

gmcd Disseny gràfic, PROJECTES, Serveis d'impressió

S’ha treballat conjuntament amb l’estudi de disseny gràfic D+Font l’elaboració de la campanya del Palamós Gastronòmic, tant de l’edició 2020 com 2021, tot impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós . També hem realitzat l’impressió d’alguns dels elements que s’han dissenyat i que serviran de suport per a la campanya gastronòmica.

gm-cloud-design-retecork-tri-roll-up-featured

Disseny gràfic i impresió roll-up triple per a RETECORK

gmcd Disseny gràfic, Serveis d'impressió Deixar un comentari

En aquest cas, RETECORK tenia la necessitat de mostrar a les fires i esdeveniments que assisteix tot el concepte visitterritorissurers.cat però l’ideal era mostrar 6 idiomes en una mateixa aplicació. El roll-up tradicional no era suficient per mostrar amb claredat la informació necessària de forma atractiva en 6 idiomes i es va optar per un expositor tipus roll-up triple de …

gm-cloud-design-showcooking-mercat-palamos-featured

Disseny gràfic i impressió del Showcooking al Mercat de Palamós

gmcd Disseny gràfic, Serveis d'impressió Deixar un comentari

S’ha treballat conjuntament amb l’estudi de disseny gràfic Creatius Girona l’elaboració del grafisme del Showcooking al Mercat de Palamós del maig del 2019 impulsat per l’Ajuntament de Palamós en un format tipus targetó de mida 10×15. L’impressió s’ha produït en un material de gramatge més gruixut per donar més rellevància a l’esdeveniment de la cuina saludable i de proximitat.

gm-cloud-design-ajuntament-palamos-programa-crea-i-empren2

Disseny gràfic i impressió: Crea i emprèn

gmcd Disseny gràfic Deixar un comentari

S’ha treballat conjuntament amb l’estudi de disseny gràfic Creatius Girona l’elaboració del grafisme del programa Crea i emprèn impulsat per l’Ajuntament de Palamós i s’ha aplicat al cartell en format A3 i al díptic. Es tracta d’un programa pensat en impulsar i ajudar a aquelles empreses i professionals en noves idees d’emprenedoria, crear sinèrgies i trobades amb experts.