curs-prestashop-ipep-palafrugell-gm-cloud-design

Curs de Prestashop per a l’IPEP de Palafrugell

Comparteix aquesta publicació

Avui, i el passat dilluns, hem canviat de rol. Del nostre rol habitual de desenvolupadors, asseguts davant de l’ordinador (i no, qui ens coneix ja sap que no tenim pas cap pinta de “freaks”, estil The Big Bang Theory), hem passat a aixecar-nos de la cadira i fer una estona de formadors a un curs de PrestaShop.

En aquest cas, tal com encapçala aquesta publicació, per a donar unes pinzellades de PrestaShop: un CMS per a ecommerce, open source i gratuït.

prestashop-logo

 

Dues sessions de 4 h, en les que els assistents han pogut entendre què és el PrestaShop i quin és el seu mercat, en comparació amb altres alternatives.

Recordeu que a GM Cloud Design també ens agrada sortir a parlar-vos una mica del que sabem fer i de com ho fem. Fer-vos arribar de primera mà com funcionen les eines que podem oferir-vos, ja que part de la feina d’un projecte web us correspon a vosaltres. Penseu que, en aquest cas, un cop entreguem la botiga online al client, la feina no està acabada. Comença una de les parts més importants, i és que el catàleg de productes és clau en una botiga tradicional i, per tant, també ho és en un ecommerce.

Aquest curs ha servit per fer coneixedors als assistents de quina feina n’és responsable el “botiguer”, pel que fa a un ecommerce.

Desconeixem la data d’un proper curs o xerrada, però el que us podem assegurar és que en farem més. Gaudim aixecant-nos de la cadira i explicant el nostre món a qui, d’entrada, no n’està tan familiaritzat com nosaltres.

I, a més, sabem que és una cosa que agrada. De moment, els cursos i/o xerrades que hem fet fins avui són:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *