gm-cloud-design-feria-e-show-barcelona-2013

e-Show Barcelona 2013

L’equip de GM Cloud Design ha visitat l’e-show BCN aquest dimecres 13 de març.

Es tracta de l’esdeveniment internacional sobre negocis a Internet. Una fira d’un parell de dies de duració on es troben expositors i visitants en un dels immensos recintes firals de Barcelona.

Tot visitant pot generar sinergies entre els diferents sectors relacionats amb el negoci a Internet podent incrementar els seus contactes i generar noves negociacions.

A més, el fet d’aparèixer amb un expositor, dona lloc a construir i consolidar la marca de l’expositor en format branding, creant relacions amb els diferents expositors de diversos sectors i rebent un feedback positiu dels milers de visitants.

Un dels punts forts de l’e-show BCN és la quantitat d’activitats, keynotes i formacions que tots els visitants poden realitzar. Repartits en diferents auditoris, molts alts càrrecs de moltes companyies de primer nivell formen i inspiren a centenars d’assistents podent servir de referència pels seus actuals o futurs negocis.

Sense dubte, el nostre equip no ha volgut perdre l’oportunitat d’assistir a una de les fires referència al mon e-commerce que, a més, és itinerant i apareix en moltíssims països.

Si disposes d’un negoci directament relacionat amb botigues online, no ho dubtis i assisteix. Podràs trobar el proveïdor que necessites en tots els sectors: Paqueteria, enviament i logística, emmagatzematge,

servidors web, eines per augmentar la teva productivitat, gestió empresarial i un llarguíssim etcètera.

Podreu trobar més informació en la seva pàgina web, clicant la següent imatge.

gm-cloud-design-feria-e-show-barcelona-2013-assist

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *