gm-cloud-design-blog-es-possible-tenir-whatsapp-amb-un-numero-de-telefon-fix

És possible tenir Whatsapp amb un número de telèfon fix

Whatsapp, la mundialment coneguda aplicació de missatgeria instantània, sempre s’ha associat a un número de telèfon… però mòbil. Però això ja no és únicament així, ja que han desenvolupat Whatsapp Business: Una aplicació totalment nova i paral·lela al Whatsapp tradicional que permet a totes les empreses que la usin contactar directament amb tots els seus clients però associant un número de telèfon fix.

Per poder fer ús d’aquesta nova modalitat de Whatsapp, és necessari descarregar aquesta nova aplicació des de la Play Store d’Android (de moment únicament s’ha desenvolupat per Android, així que els usuaris del smartphone d’Apple hauran d’esperar). Llavors, aquesta nova extensió farà possible que, sense necessitar aplicacions terceres ni plataformes rares de les quals dubtem la seva procedència, seguretat i privacitat, puguem comunicar-nos fàcilment amb els nostres clients fent ús del telèfon fix de l’empresa.

Evidentment, s’ha desenvolupat pensant en les empreses encara que, almenys a Espanya, la pot usar qui vulgui, sobretot si es vol diferenciar entre la línia de telèfon mòbil i la línia fixa. És una versió d’aplicació definitiva, amb el que es pot usar tranquil·lament sense patir per ser una versió beta o similar.

El procés a seguir és molt fàcil: Descarregar-se Whatsapp Business, indicar a l’app que s’usarà un telèfon fix en comptes d’un número de telèfon associat a una targeta SIM i, una vegada verificat el nombre per l’aplicació automàticament, apareixerà l’opció “truca’m” en la pantalla.

Des d’aquest moment, es rep una trucada telefònica de verificació per assegurar la identitat i permetrà usar 2 comptes diferents (la del telèfon fix i la del mòbil).

La interfície d’usuari de Whatsapp Business és idèntica a la de Whatsapp tradicional amb la diferència que la tonalitat del color verd ha canviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *