gm-cloud-design-que-esta-passant-ganadores-centro-yuzz-girona-2015-cloud-services-by-gmcd-javier-guerrero-david-martin

Guanyadors del centre de Girona en el Programa YUZZ 2015

Estem molt orgullosos d’anunciar-vos que, finalment, hem aconseguit guanyar, al centre de Girona, el Programa YUZZ 2015.

Us vam recordar al següent enllaç en què consistia aquest programa.

El projecte que vam presentar, com ja hem explicat en algun altre post, era CLOUD SERVICES by GMCD (podreu trobar més informació a l’enllaç anterior).

Gràcies a aquest programa, hem aconseguit desenvolupar el pla d’empresa que acompanya al projecte que vam presentar i, fins i tot, aparèixer en alguns mitjans de comunicació.

L’endemà de fer-se pública la notícia, el mitjà de comunicació Diari de Girona va reservar un espai en la seva edició, tant digital com escrita, del dia 14 de setembre del 2015 per explicar una mica el Programa YUZZ, el nostre projecte i el premi que hem aconseguit.

Una mica més endavant, el 27 de setembre del 2015, el medi de comunicació El Punt Avui també es va fe ressò i va incloure, també en l’edició digital i escrita, un espai per explicar el premi i el nostre projecte.

És clar! Que encara no us hem explicar en què consistia el premi! ;)
A més del reconeixement obtingut dels diferents organitzadors i partners del programa i d’aparèixer en diferents medis de comunicació, el premi per ser guanyadors del centre consistia en un ús gratuït durant un any de la sala de reunions del Parc

Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona i en un viatge als Estats Units, concretament a San Francisco per conèixer Silicon Valley i tot l’ecosistema que l’envolta. Quan realitzem el viatge, ja us informarem amb més detall com ha estat l’experiència!

gm-cloud-design-que-esta-passant-ganadores-centro-yuzz-girona-2015-cloud-services-by-gmcd-javier-guerrero-david-martin-3 gm-cloud-design-que-esta-passant-ganadores-centro-yuzz-girona-2015-cloud-services-by-gmcd-javier-guerrero-david-martin-2 gm-cloud-design-que-esta-passant-ganadores-centro-yuzz-girona-2015-cloud-services-by-gmcd-javier-guerrero-david-martin-1