gm-cloud-design-hola-mundo

Hola món!

Doncs res, ja som aquí!

Com tot bon programador als seus inicis, comencem el nostre camí al món empresarial i d’emprenedors amb el nostre particular Hola món!.

Què és GM Cloud Design? És una empresa que neix de la voluntat de dos joves amb esperit molt emprenedor, terme que està molt de moda actualment i del qual ens sentim íntimament lligat.

Aquestes ganes de construir, crear, col·laborar i aprendre, sobretot aprendre. Enriquir-nos amb tots i cadascun dels projectes que iniciarem a partir d’ara.

Per a molts, l’any 2011 serà un més, per a nosaltres, l’inici d’una de les etapes més importants de les nostres vides i, esperem, que duri moltíssim.

Què pretén GM Cloud Design? Pretén ser diferent, fresc, jove, actual, modern. El seu equip promotor pretén donar aquest toc que creiem que falta als projectes que van relacionats amb els serveis que oferim.

Ah clar… no us hem explicat els nostres serveis!

El nostre gran equip multidisciplinari es complementa perfectament perquè una peça sigui capaç de tractar una part del projecte mentre l’altra, en paral·lel i sense que res es vegi afectat, sigui capaç de tractar-ne una altra. Què significa això? Que som capaços de desenvolupar un projecte des de diferents àrees i evolucionar-lo a la vegada, on cada emprenedor ofereix el màxim que sap a cada parcel·la.

Tal com podreu veure si navegueu una mica per la nostra pàgina web, oferim serveis relacionats amb internet.

“Veneu coses per internet?”, “Si es penja internet, m’ho arregleu?”. Espera una mica, deixa’m acabar ;)

El tipus de serveis relacionats amb internet que oferim són els següents (els anirem adaptant als coneixements que anem adquirint així com les persones que anem incorporant al nostre equip):

  • Desenvolupament web: Programació a mida des d’una pàgina web corporativa senzilla, botiga online, microsite, un backoffice, aplicació web o qualsevol administració pública o privada que necessitis.
  • Desenvolupament de botiques online Prestashop: Vols vendre o estàs venent per internet? Necessitaràs un aliat com nosaltres. Gestionem la teva botiga online en Prestashop configurant tots els paràmetres necessaris i realitzant una sèrie d’accions que us ofereixin múltiples avantatges respecte a la vostra competència més directa en el món de la venda online.
  • Allotjament, dominis i administració de servidors: Si necessites un domini (www.webdelatevaempresa.cat), bústies de correu electrònic personalitzats, un allotjament per la teva pàgina web i que es pugui visualitzar a Internet o un servidor administrat perquè tot funcioni sempre i amb garanties, aquest és el servei que estàs buscant.
  • Posicionament web SEO: Si el que vols és guanyar posicions als cercadors com Google, que el teu web aparegui en més resultats de cerca i, en definitiva, que es vegin incrementades les visites de clients potencials a la teva pàgina o botiga online per aconseguir incrementar els teus ingressos, has encertat. Som el teu equip!
  • Màrqueting online SEM: Tens pressa? No vols esperar a què la feina feta al posicionament web SEO tingui efecte? Llavors busques una agència que pugui gestionar de forma òptima el màrqueting online SEM del teu negoci. Saps què? JA L’HAS TROBAT! Sí, sí, som nosaltres. :)
  • Disseny gràfic i serveis d’impressió: I per oferir-vos un servei integral perquè no tingueu que tractar amb molts professionals a la vegada, us oferim també el servei de disseny gràfic i impressió.

Doncs res, ja sabeu una miqueta més de nosaltres. Amb aquesta secció, el que volem és que qui vulgui pugui estar una mica al dia dels nostres assoliments i fracassos, de la nostra evolució.

;)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *