gm-cloud-design-iv-salo-formacio-ocupacio-empresa-palafrugell-ipep-girona-yuzz-cloud-services-by-gmcd

IV Saló de Formació, Ocupació i Empresa

Un cop més aquest any hem participat al IV Saló Formació, ocupació i Empresa que s’ha realitzat, per segon any consecutiu, a Palafrugell.

gm-cloud-design-iv-salo-formacio-ocupacio-empresa-palafrugell-ipep-girona-yuzz-cloud-services-by-gmcd-1 El saló és un espai de trobada entre persones actualment a l’atur, estudiants, treballadors i empresaris per intentar establir sinèrgies en diferents formats: Ofertes laborals, aprenentatge i oferir els serveis a d’altres empreses o nous emprenedors, entre d’altres.

L’any passat, vam participar al III Saló Formació, ocupació i Empresa amb un estand oferint els nostres serveis a possibles nous emprenedors que podien necessitar assessorament professional en el món del disseny web, desenvolupament webposicionament web SEO i/o màrqueting online SEM.

Aquest any, però, hem participat d’una forma totalment diferent. A arrel del premi que vam guanyar recentment, del programa YUZZ 2015 al centre de Girona, des de l’Ajuntament de Palafrugell, més concretament l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ens va oferir la possibilitat d’assistir el passat divendres 4 de març a l’auditori del Museu del Suro participant en una conversa entre 3 dels darrers guanyadors del programa YUZZ.

Vam participar, amb en Pere Maruny de l’Ajuntament de Palafrugell com a moderador, una representant d’en Marc Capilla amb el projecte Fliwer, en Marc Carreras amb el projecte Protec Therm i en Javier Guerrero de l’equip de GM Cloud Design amb el nostre projecte CLOUD SERVICES by GMCD.

Us deixem l’enllaç al programa en PDF, un enllaç a la central de vídeos de TV Costa Brava de totes les formacions i ponències i, a sota, el vídeo on hem participat: L’abans i el després d’un premi YUZZ.

Comments 1

  1. Pingback: S'acosta el nostre 5è aniversari - GM Cloud Design v3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *