Desenvolupament botigues online

Disseny i desenvolupament de botigues online per a vendre per internet productes o serveis als teus clients.

Desenvolupament e-commerce a mida

Partint d’un disseny web personalitzat, programarem el teu web e-commerce a mida. Dóna als teus clients una experiència de compra personalitzada. Confia en el nostre equip de dissenyadors!

Botigues Prestashop

Desenvoluparem la teva botiga online amb Prestashop, un gestor de continguts de codi lliure i molt utilitzat al web d’e-commerce. Personalitzarem la teva botiga amb una plantilla i amb els complements que necessitis.

A més, podem sincronitzar el teu catàleg de productes del teu ERP (Software de planificació empresarial) amb la teva botiga online Prestashop. Així no hauràs d’entrar cadascun dels productes, categories, atributs, … un per un, ho farem nosaltres de forma automàtica.

Manteniment Prestashop

Ens encarreguem del manteniment de la teva botiga online Prestashop. Gestionarem el servidor perquè respongui a la primera i amb garanties.

WPO (Web Performance Optimization)

Realitzem una sèrie d’accions tècniques a la teva botiga online Prestashop (configuració del servidor, paràmetres d’Apache i MySQL, habilitació i configuració de mòduls de compressió, caché, CDN, etc.).

Aquestes mesures tècniques ajudaran al teu Prestashop a guanyar punts al ranking dels cercadors més populars com el de Google.

Posicionament web SEO

En aquest manteniment, també suggerim una bateria de propostes i tècniques en l’àmbit del posicionament web orgànic SEO. La nostra missió és ser el teu aliat en el món digital, aconseguint que la notorietat de la teva botiga online Prestashop s’incrementi mes a mes.

El nostre equip qualificat és qualificat per Google per a realitzar tasques d’analítica web amb l’eina més potent en el mercat: Google Analytics. A més, disposem del certificat Google Analytics (GAIQ).

Màrqueting online SEM

Anem tard? No et preocupis, tenim un pla pensat per aquests casos. Al manteniment podem incloure mesures relacionades amb el màrqueting online SEM basat en Google Adwords, Facebook Ads, Twitter Ads o Instagram Ads. Aconseguiràs la rellevància que vols de la forma més àgil.

T’oferirem totes les possibilitats i modalitats disponibles en aquests tipus de campanyes de màrqueting online SEM: Cost per clic, impressions o visualitzacions, entre d’altres.

Deixa’t guiar pel nostre equip completament qualificat. Som acreditats directament per Google en l’eina de màrqueting online Google Adwords: Fundamentals, cerca avançada, Google Display i Google YouTube.

La nostra empresa sabrà com ajudar-te!

Vendre a internet
Estàs preparat per a vendre a internet? Nosaltres ens encarreguem de facilitar-te la botiga, la resta és a les teves mans!

 Demana’ns pressupost

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

Accepto la Política de Privacitat

captcha