gm-cloud-design-blog-palafrugell-girona-com-escoltar-de-forma-discreta-els-audios-de-whatsapp

Com escoltar de forma discreta els àudios de WhatsApp?

Segur que ens ha passat més d’una vegada a tots… algú t’envia un àudio i, perquè sigui privat i ningú pugui sentir-ho, has de fer peripècies per baixar el volum, esperar-te o apartar-te. Això és així perquè aquesta funció ha calat molt entre els usuaris de la famosa aplicació de missatgeria instantània i és de les més usades.

A més, aquesta nova funcionalitat se sol usar en aquests moments en els quals el missatge és urgent però, com no saps que et van a dir, prefereixes guardar la privadesa… cosa difícil si estàs en un lloc amb més gent. Aquest problema no ho teníem amb els missatges tradicionals i, per això, WhatsApp ha fet un volt de rosca a aquesta funcionalitat per solucionar aquest problema.

De fet, abans de desenvolupar aquesta nova “volta de rosca”, els usuaris ja les hi han anat enginyant per poder reproduir els àudios de forma discreta. La forma més senzilla és portar uns auriculars, endollar-los al dispositiu i, automàticament, se sentirà el missatge d’àudio pels cascos connectats al smartphone.

La segona i, segurament, més encertada actualització de la funcionalitat de missatges d’àudio passa pel sensor de proximitat dels nostres telèfons. Per evitar haver d’anar amb els auriculars damunt sempre, sobretot per qui no està acostumat a portar-los, n’hi ha prou amb obrir l’aplicació de WhatsApp, prémer en la conversa on ens han enviat l’àudio i reproduir l’àudio… acostant el telèfon a la nostra orella, com si d’una trucada de telèfon tradicional es tractés. D’aquesta forma, el sensor de proximitat actua de la mateixa manera que en les trucades: Talla la reproducció de l’àudio en l’altaveu extern per reproduir-ho en l’altaveu intern, amb un volum perfecte per ser discret.

Aquesta nova actualització funciona tant en el sistema operatiu d’AppleiOS, com per als dispositius que compten amb el sistema operatiu Android.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *