gm-cloud-design-blogels-10-termes-mes-cercats-a-google-durant-el-2017-2

Els 10 termes més cercats a Google durant el 2017

Google Trends és el servei de Google sobre les tendències més populars al cercador i recentment ha donat una llista dels termes més cercats a nivell internacional i separat per països durant aquest any, ideal per saber quins temes susciten més interès a nivell mundial.

Hi ha força diferència entre els resultats del 2016: L’interès per Donald Trump o Pokémon Go ha baixat molt i, per tant, el nostre focus d’interès ha variat.

A nivell mundial, l’huracà Irma és el primer de la llista seguit pel nou iPhone 8 i X iPhone, tret molt curiós perquè amb els telèfons de la marca Apple provoquen molts rumors previs als seus respectius llançaments, sigui quin sigui el model.

Matt Lauer, periodista nord-americà, va ser involucrat en un escàndol sexual i és el 4t de la llista, de fet, tal com està aquest tema, és molt probable que la llista de personatges amb problemes d’escàndols sexuals s’incrementi força.

L’actriu nord-americana Meghan Markle manté una relació amb el príncep de Gal·les Enrique i és la cinquena a la llista de cerques a nivell internacional. En sisè lloc trobem una sèrie de TV d’èxit com és 13 Reasons Why. El setè lloc és pel cantant Tom Petty, que va morir fa poc temps, de la mateixa manera que ha passat amb l’artista Chester Bennington, morts tots 2 al 2017.

El vuitè lloc és pel Fidget Spinner, aquella joguina que s’ha posat tant de moda i, tancant la classificació, ens trobem amb Índia National Cricket Team, terme molt curiós.

Si analitzem com han anat les cerques a Espanya, ens trobem amb la següent llista:

  • El procés de Catalunya
  • Atemptat de Barcelona
  • Bimba Bosé
  • Puigdemont
  • Ángel Nieto

Es compleix l’interès d’artistes morts recentment i, evidentment, successos importants com l’atemptat a Barcelona i el procés de Catalunya.

La llista i classificació per països i per categories la podem trobar al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *