gm-cloud-design-blog-instagram-mostrara-lultima-hora-de-connexio-i-quan-estem-en-linia

Instagram mostrarà l’última hora de connexió i quan estem en línia

La xarxa social propietat de Mark Zuckerberg, Instagram, s’uneix a les noves actualitzacions i ara permetrà mostrar als altres usuaris la nostra última connexió i si estem ‘en línia’, seguint el patró de WhatsApp., aplicació també propietat de Zuckerberg.

Després del llançament de l’eina per als stories superzoom a Instagram -un efecte de vídeo que permet allunyar i acostar la càmera de forma dramàtica amb un so de fons-  i l’ampliació en la durada dels Stories a més de 24 hores, la xarxa social fotogràfica per excel·lència ara afegirà també l’última connexió de cada usuari.

Aquesta nova eina d’Instagram serà d’utilitat per saber si la persona amb la qual conversem a través del xat està connectada o no, millorant l’experiència d’usabilitat de l’aplicació.

Tot i que encara es desconeix la data en la qual finalment s’incorporarà aquesta novetat a l’empresa propietat de Mark Zuckerberg, el portal WABetaInfo ja va confirmar la notícia a través de Twitter i sembla que aviat disposarem d’aquesta utilitat a la nostra app en properes actualitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *