gm-cloud-design-blog-ja-pots-seguir-hashtags-a-instagram

Ja pots seguir hashtags a Instagram

Si t’agrada veure fotos de gossets adorables (#cutepuppy), bavejar veient clips de pastisseria (#cakedecorating) o admirar les millors fotos del cel (#skyporn), Instagram ha creat l’eina ideal per a tu.

Segons ha publicat la pàgina The Verge, ja no farà falta que vagis cercant etiqueta per etiqueta (o hashtag per hashtag) totes les que t’interessen ni que et submergeixis entre les publicacions de l’apartat ‘Explori’ per trobar nou contingut: Ara Instagram et permet seguir hashtags. Amb aquest nou sistema, si li cliquem “follow” a un hashtag, apareixeran a la teva pantalla d’inici imatges amb aquesta etiqueta.

L’algorisme creat pels enginyers d’Instagram selecciona algunes publicacions d’entre totes les que tenen la mateixa etiqueta, i les mostra a la pantalla, igual que les imatges penjades pels usuaris als quals segueixes. Com els hashtags poden tenir diferents significats, pots “entrenar” el motor d’intel·ligència artificial perquè filtri els continguts que t’interessen.

Si una publicació no t’agrada, pots demanar a Instagram que no et mostri contingut similar donant-li al botó del menú desplegable que s’obre des de la cantonada superior dreta de la imatge.

D’aquesta manera, no deixes de seguir el hashtag, sinó que li dónes una pista a Instagram sobre quins aspectes concrets de l’etiqueta són els que t’interessen. En canvi, si comentes o li dónes “like” a una publicació, Instagram assumirà que aquest tipus de contingut t’agrada i t’ho oferirà amb més freqüència.

L’objectiu d’aquesta prestació és que acabis descobrint nou contingut que s’ajusti als teus gustos, ja que en la pestanya “Explori” es barregen publicacions que simplement s’han fet virals, però que a nivell personal no tenen per què interessar-te.

Segons The Verge, l’encarregat d’aquesta iniciativa és Matthew Ogle, responsable de la prestació de Spotify “Discover Weekly”, que funciona de forma semblant amb aprenentatge automàtic. Aquesta prestació crea llistes de reproducció personalitzades cada setmana per als usuaris de l’aplicació de música a partir dels seus gustos musicals i de les tendències d’Spotify.

Aquesta nova prestació suposa un dels majors canvis en la història de Instagram, una xarxa social amb gairebé mil milions d’usuaris actius cada mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *