Serveis

Disseny i desenvolupament de llocs web i botigues on-line.

Aplicacions web

Desenvolupament de llocs web a mida, llocs web basats en WordPress, botigues on-line basades en Woocommerce + WordPress, botigues on-line basades en Prestashop, …

Pots donar un cop d’ull a l’actual promoció de disseny de pàgines web.

Desenvolupament d’aplicacions web (cloud computing), desenvolupament de codi a mida, …

Llocs web i botigues-online

Llocs web a mida
70%
Llocs web WordPress
90%
Botigues on-line (Woocommerce | Prestashop)
50%

Aplicacions web

Aplicacions web
60%
Cloud computing
80%
Desenvolupaments a mida
90%

Disseny gràfic i serveis d’impressió.

Disseny gràfic d’imatges corporatives, papereria d’oficina, fulletons, … Serveis d’impressió de papereria d’oficina (targetes de visita, paper de carta, carpetes, sobres, …), papereria comercial (fulletons, calendaris, pòsters, …), vinils, pancartes i lones, …

Allotjament, dominis i administració de servidors.

Serveis d’allotjament i registre de dominis, així com servei personalitzat de suport tècnic i/o d’administració de servidors (nosaltres ens encarreguem de controlar que el teu web funcioni, i tu pots centrar-te a gestionar el teu negoci sense mal de caps).

Certificats de seguretat SSL (HTTPS) per encriptar la comunicació entre l’usuari i el servidor on s’allotja el lloc web, el típic cadenat verd a la barra d’URL o adreça web.

Manteniments mensuals

Oferim diferents tipus de manteniments mensuals per a qualsevol projecte web. La solució perfecta per tenir el teu web al dia, aconseguir moltes més visites i millorar el posicionament web.

Oferim un gran ventall de possibilitats, tant si actualment ets client nostre com si no. Cadascun dels manteniments està pensat per a un tipus de pàgina web, dóna un cop d’ull a totes les característiques de cada manteniment i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per informar-te millor.

Accedeix als diferents plans de manteniments mensuals clicant l’enllaç.

Accions SEO i SEM. Internacionalització.

Seguim els estàndards web i les bones maneres suggerides pels cercadors per tal que el contingut tingui el màxim posicionament natural possible (SEO). Alhora, també ens encarreguem de fer els estudis necessaris per tal de determinar les millors solucions (SEO & SEM) per complir amb les necessitats del client: pàgines d’aterratge (landing pages), campanyes de màrqueting online, internacionalització, xarxes socials, …

També oferim el servei d’analítica web, analitzem les estadístiques de visita per obrir o millorar línies de promoció, captació o fidelització de clients així com l’estudi i traçabilitat del comportament dels usuaris.

L’equip de la nostra agència disposa del Certificat de Google Adwords que acredita els coneixements òptims per a la gestió de campanyes de màrqueting online. A més, també disposa del Certificat  avançat en publicitat de vídeo a Youtube de Google.

I pel que fa a analítica digital, la nostra agència disposa del Certificat de Google Analytics que ens acredita com a professionals amb els coneixements òptims per l’anàlisis de dades de llocs web.

Les certificacions oficials es poden comprovar en aquest enllaç.

A més de la plataforma de Google Adwords, tenim altres alternatives que es poden ajustar a les teves necessitats. Aquestes són Facebook AdsInstagram Ads.

CLOUD SERVICES by GMCD

Descobreix una mica més el nostre nou projecte: presentem una solució amb la que gestionar el teu negoci des d'un sol punt, al núvol i connectant a tots els teus canals de venda (botiga física, botiga online, marketplace, comparador, ...).


ADMINISTRACIÓ DE SERVIDORS · CAMPANYES DE MÀRQUETING ONLINE · DESENVOLUPAMENT APLICACIONS WEB · DESENVOLUPAMENT BOTIGUES ONLINE · DESENVOLUPAMENT WEB A MIDA · DISSENY GRÀFIC COMERCIAL · DISSENY GRÀFIC MARCA · IMPRESSIÓ · INTERNACIONALITZACIÓ · POSICIONAMENT WEB · ANALÍTICA WEB · CERTIFICATS DE SEGURETAT SSL (HTTPS) · DISSENY WEB