Certificats de seguretat SSL (HTTPS)

Un dels serveis que oferim i que cada cop més està agafant més rellevància és el de posicionament web SEO, molt relacionat amb administració de servidors i, ara entra en joc, els certificats de seguretat SSL.

Perquè és important un certificat SSL?

És molt important que la comunicació entre l’usuari i el servidor sigui segura. Això s’aconsegueix mitjançant aquests tipus de certificats on, bàsicament, el que fan és encriptar tota comunicació perquè, en cas d’interceptar-la, sigui encriptada i ningú pugui desxifrar el contingut.

Els certificats SSL, per qui no ho conegui, es veu al costat de l’URL o adreça web que veiem al nostre navegador. Per saber si estem navegant en un entorn segur, haurem de veure quelcom similar a:

gmclouddesign-certificat-ssl-https-encriptacio

L’altre motiu pel qual disposar d’un certificat SSL per encriptar les comunicacions és pel posicionament web SEO. Al gener del 2017, Google ha informat que començarà a marcar al seu navegador Google Chrome com a no segures les pàgines web que no disposin d’aquest certificat.

Això no només comportarà que un usuari que entri al lloc web veurà com el navegador li està mostrant que a partir d’aquell moment, la navegació no és segura, sinó que la penalització que oferirà l’algoritme de Google per no disposar de certificat SSL farà, segurament, perdre posicions als resultats de cerca del lloc web en qüestió.

Pots contactar amb nosaltres per a més informació sobre els certificats SSL d’encriptació o veure els preus a la pàgina dels nostres serveis, a la secció d’allotjament, dominis i administració de servidors.

 Demana’ns pressupost

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

Accepto la Política de Privacitat

captcha